Disclaimer

Algemeen

Deze site is eigendom van Risk Management Control,  hij biedt een eenvoudige en snelle toegang tot de informatie die Risk Management Control op het internet ter beschikking stelt. Alle rechten zijn voorbehouden aan Risk Management Control. De verschillende pagina’s die u raadpleegt op deze website of die u verkrijgt via interactieve toepassingen hebben een zuiver informatieve en indicatieve waarde. De informatie op de website is van algemene aard, de informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Gebruik van de site

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website, wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.  Wij verzamelen op onze website geen persoonsgegevens, tenzij deze vrijwillig aan ons worden verstrekt, bijvoorbeeld via een formulier, e-mail. Alle door u verstrekte informatie wordt door ons op veilige en vertrouwelijke wijze behandeld. De website van Risk Management Control wordt gehost vanuit een beveiligde server die uitsluitend toegankelijk is voor personen die geautoriseerd zijn. De server verzamelt naast gegevens over datum en tijdstip van uw bezoek aan onze website ook het internetadres van de server die u doorverbond met onze website. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend ter verbetering van onze website voor het evalueren van verkeersstatistieken.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die niet door Risk Management Control worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. Niets van deze website mag gekopieerd, gepubliceerd, bewaard, gedistribueerd of anders geëxploiteerd worden voor commerciële doeleinden in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming vooraf van Risk Management Control. Onrechtmatig gebruik is strikt verboden.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Van opgeleid naar voorbereid